Lovade ett kort referat från Hönö borta lö.14/6. I mål stod Svempa Eriksson,
På topp A. Spången, Jompa E.
Bänken Arthur k, och Finn T.
Mål 1-3 89:e min. Håkan ass. Nikki.
Varning Jompa TVÅ gula + Jocke E.
Efter många om och men, så fick vi ihop en hyfsad gäng ut till Hönö, men enkelt var det inte. Vi var rejält laddade innan match, men vad händer, -efter endast EN minut så halkar Nikki och kantspringaren slår in ett inlägg och vips 0-1 i röven. Hönö ångade på och vi hann helt enkelt inte med i svängarna. 0-2 efter en v.hörna som vi rensar undan, bara för nå en ensam hönöspelare strax utanför straffområdet, som slår på en riktig pärla, men nog är det egendomligt att bollen inte träffar någon av de 17 spelare som befann sig innanför straffområdet. Jompa var igenom strax efter men fick inte till skottet, minuten efter blev han varnad, då hade det gått 15 min. Hönö sprang helt enkelt sönder oss, och när inte ens Jocke kommer med i spelet så förstår ni nog. Svempa fick göra ett par snygga räddningar.
I halvtid gaskade vi upp oss, men direkt gör de 3-0 på ett h.inlägg som nickas in vid Svempas v. stolpe.
Spelet jämnades ut, men vi skapade inte någon direkt farlig chans. I slutminuten så reducerar Håkan på nick på en h.hörna slagen av Nikki. Direkt vid avspark är Jompa så ivrig att erövra bollen, gick tufft in i en närkamp, så var det dags för andra kortet denna eftermiddag. Strax efter blåser domaren av matchen.Domaren som var BRA!